Tort Mousse de Ciocolata

de gamilici in Torturi, 6 Mai 2012 | 6307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata de lapte;
  • 500 g ciocolata neagra;
  • 250 g unt/margarina;
  • 8 oua;
  • 3 linguri faina;
  • Decor : 1 ciocolata alba, menta, flori, etc.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mousse de Ciocolata:

1.Ouala se bat cu 3 linguri de faina pana devin pufoase.
2.Ciocolata neagra si cea de lapte se topeste cu untul pe bain-marie.
.Lasati compozitia sa se raceasca maxim 5 min.
3.Combinati compoziatia cu ouale, cate un polonic odata si omogenizati.
4.Incalziti cuptorul si coaceti la 220º pentru 13 min. intr-o forma tapetata (hartie de copt sau faina cu unt).
5.Lasati tortul sa se raceasca apoi  decorati cu ciocolata alba rasa, menta si florile.
6.Serviti.

 

TIPS-URI

1

Tortul trebuie sa fie rece cand se taie,altfel riscati sa se scurga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mousse de Ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]