Asezam piscoturile in tava de tort cu margine detasabila, le stropim cu putina cafea (2 linguri din cele 2 cafele) si adaugam cele doua esente de rom.
Pregatim crema: amestecam crema mascarpone cu iaurtul de fructe, 2 linguri de zahar pudra, zahar vanilat si 1 gelatina. Turnam crema peste piscoturi, deasupra punem dulceata de mure.
Pregatim jeleul de cafea. Adaugam cele 2 gelatine in cafeaua cu zahar si lapte ( 2 lingurite de zahar si 2 linguri de lapte la 2 cesti de cafea).
Turnam cafeaua peste crema si punem cateva prune confiate(sau alte fructe confiate). Punem tortul la rece (cateva ore).
Ornam cu piscoturile ramase, taiate bucati mai mici, deasupra stropim cu sos de ciocolata.
(sosul de ciocolata l-am pregatit din ciocolata amaruie (la 30 gr. ciocolata topita, am adaugat 2 linguri de smantana).