Tort Kitty

de Dea_Dea in Torturi, 21 Mar 2013 | 3117 vizualizari

 

Tort diplomat cu iaurt si cocktail de fructe imbracat in pasta de zahar
L-am facut anul trecut de ziua fiicei mele.

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • piscoturi inmuiate in siropul de la cocktail-ul de fructe
  • CREMA
  • 2 cutii de cocktail de fructe
  • 400 gr iaurt
  • 500 ml frisca
  • 10 linguri zahar
  • 3 pliculete de gelatina.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kitty:

Piscoturile inmuiate in siropul de la fructe se pun intr-o tava cu pereti detasabili cu diam. 28 .

Fructele se pun la scurs.

Crema :gelatina se pune la inmuiat cu 200 ml sirop, se lasa 10 min. intre timp se mixeaza iaurtul cu zaharul, se mixeaza si frisca si se amesteca cu iaurtul. Apoi se adauga fructele.La final se adauga gelatina dizolvata la aburi , se omogenizeaza si se pune peste randul de piscoturi.

Dupa ce am pus crema se mai pune un rand de piscoturi si se da la frigider pentru cel putin 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kitty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

21.03.2013, 20:30

Frumos tort, dar scrie-ne si cum se prepara

Patricia Iordache 1

23.03.2013, 16:31

Asa, Miha! Gand la gand!

Patricia Iordache 1

23.03.2013, 16:33

Eu as vrea sa stiu cum ai facut pisicuta. Ai sablon? Poti sa ne explici putin? Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata cu lapte si ciocolata alba