Tort - happy birthday to me :D

de AnyCostescu in Torturi, 29 Sep 2012 | 5487 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt blat

  •  150 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 270 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lg bicarbonat de sodiu
  • 1 lg suc de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 2 banane

pt umplut :

  • smantana,
  • zahar,
  • scortisoara

pt ornat:

  • bombonele si ce mai doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort - happy birthday to me :D:

untul se taie bucatele si peste el se pune zaharul si zaharul vanilat.

se mixeaza pana se face o crema,se pune primul ou se mixeaza,apoi al doilea si se mixeaza , apoi al treilea si iar mixezi.

bananele se pun in blender si se pune o lg de lamaine peste ele si se fac pasta.

se pun peste compozitia de mai sus.se pune faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca bine.

se coace pana trece testul scobitoarei.

se lasa la racit apoi se taie in doua.

smantana am batut-o cu zahar si un pic de scortisoara.

am dat-o la rece.

se umple tortul cu smantana si se orneaza cu ce doriti.

se lasa la rece minim 2 ore.

a fost delicios :d

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort - happy birthday to me :D" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (24)

AnyCostescu 1

30.09.2012, 11:26

mersi :*

Alexandra Elena 1

01.10.2012, 14:27

ce bine arata, si ce bun trebuie sa fie

Sim0na 1

02.10.2012, 09:58

Sper ca n-am intarziat prea tare la petrecere..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Birthday cake