Tort "Eugenia"

de rodicamaria in Dulciuri, 13 Aug 2011 | 46690 vizualizari

 

Simplu de facut,nu aveti nevoie de cantitati fixe,fiecare dupa imaginatie.Pentru o tava de 20*26 aprox.am avut nevoie de :

 

INGREDIENTE

  • 8 pachete biscuiti tip Eugenia (de Dobrogea  folosesc eu intotdeauna)
  • 1 plic Budinca de la Dr.Otker(de care vreti voi)
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita praf cafea instant(ness Iakobs)
  • 500 ml+100-150 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Eugenia":

Cei 100-150 ml lapte se amesteca cu ness-ul si se incalzesc putin.Biscuitii Eugenia se inmoaie in aceasta compozitie.Nu se lasa mult sa nu se fleceasca.Se introduc pe rand in lichid si se scot dupa 1-2 min.Se aseaza direct in vasul in care vreti sa faceti tortul.

Dupa aceea se prepara budinca dupa indicatiile de pe plic si se toarna fierbinte peste Eugenii.

Se lasa sa se raceasca si se da la frigider,peste noapte.

Bineinteles ca eu nu am mai avut rabdare si am taiat-o dupa vreo doua ore.Tot din cauza ca nu am mai avut rabdare nici nu am ornat-o.Se poate manca cu frisca,ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Eugenia"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sidy 1

14.08.2011, 07:38

De cand am vazut prima dara reteta asta pe net i-am pus gand rau.... Tare buna trebuie sa fie

Cris2711 1

14.08.2011, 15:46

alinutzika 1

15.08.2011, 22:48

foarte buna si rapida

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]