Am adus desertul ! Weekend placut tuturor! >:d< @};-
Se bat ouale spuma ,se adauga sarea,apoi apa minerala,apoi faina . Se omogenizeaza bine cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana groasa
Se unge o tigaie cu ulei 1-2 picaturi,se incinge bine tigaia ,apoi se adauga cate un polonic din compozitia de clatite ...Se rumenesc usor ,apoi se intorc ,pe partea cealalta si se mai rumenesc putin....si tot asa pana pregatim toate foile.
Clatitele se rumenesc foarte repede ,asa ca trebuie sa avem grija sa nu se arda.
Ungem fiecare foaie de clatita cu dulceata .Infasuram sau indoim fiecare foaie dupa ce o ungem cu dulceata .
Intr-o tava mai inalta ,asezam clatitele portionate ,in asa fel incat sa fie la acelasi nivel . Dintr-o clatita mare se pot face 3-4 miniclatite .Pe tava le asezam in pozitie verticala.
Dupa ce am asezat toate clatitele,decoram cu putin zahar pudra,fulgi de ciocolata .
Lasam sa se racoreasca 1-2 ore la frigider .
Tortul este gata pentru a fi servit.