Tort cu smantana de casa.

de Bucataras Monica in Torturi, 19 Feb 2012 | 14429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri de apa calda
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 9 linguri de faina
  • 1 cana smantana
  • 1 pachet intaritor de frisca
  • 1 pachet zahar vaninilat
  • fructe dupa preferinta(banane,portocale,miez de nuca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu smantana de casa.:

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.

CREMA-se bate smantana cu jumatate de cana zahar pudra,se adauga intaritorul de frisca.

SIROP-se arde jumatate cana zahar,apoi se adauga apa calda se mai tine pe foc pana la dizolvarea completa a zaharului.

Se taie blatul in trei felii.Punem o felie,o insiropam,apoi adaugam frisca si dupa preferinta miez de nuca,portocala sau banana,si tot asa pana la ultima felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu smantana de casa." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortuletul meu