Tort cu mere coapte

de mimmi in Torturi, 11 Ian 2012 | 17902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:(tava rotunda cu diam.23 cm)
  • 7 mere,
  • scortisoara,
  • silvoita,
  • 4 oua,
  • 4 linguri faina,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu stins cu otet,
  • 6 linguri zahar 
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mere coapte:

Spalam merele, le curatam de coaja si le scoatem cotorul. Intr-o tava rotunda caramelizam 6 linguri zahar inclusiv pe pereti si lasam pana se raceste.

Umplem merele cu silvoita si le asezam in tava. Pudram merele cu scortisoara.

Separam ouale. Galbenusurile le frecam cu 4 linguri de zahar si bicarbonatul stins. Albusurile le batem spuma . Adaugam peste galbenusuri albusurile batute si faina cernuta. Amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus pana se incorporeaza totul. Turnam compozitia peste mere si dam tava la cuptor pentru cca 40-50 de minute.

Il lasam la racit dupa care il putem savura. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.01.2012, 11:11

asta e preferatul meu!!!

adry88 1

12.01.2012, 20:56

delicios

mimmi 1

13.01.2012, 19:54


Eu sunt mai in urma si mai inceata,mersi pt ajutor Miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort din pandispan cu mere si crema caramel