Blat:
mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.
Adaugam faina amestecata cu cacao si praful de copt, amestecam cu o paleta cu miscari unsoare.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Crema:
intr-un vas se hidrateaza 1 plic de gelatina cu apa cat sa acopere, se dizolva pe baie de aburi, lasam cateva secunde la temperatura camerei.
In alt vas adaugam compotul si o piersica din compot maruntita cu furculita, gelatina si amestecam bine.
Tapetam un bol mai mare cu folie alimentara, adaugam 1/2 din jeleul pregatit si rotim pana acoperim uniform bolul. Dam la congelator cat pregatim crema.
Branza o trecem printr-o sita fina dupa care o amestecam cu iaurtul, zaharul pudra, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.
Amestecam bine, dam la frigider 10 min dupa care incorporam frisca batuta spuma,
Scoatem bolul din congelator adaugam 1/2 crema, adaugam felii de piersici si jeleu ramas, dam la frigider 30 min dupa care adaugam restul de crema si blatul insiropat.
Dam la frigider cateva ore dupa care il rasturnam pe un platou,indepartam folia si decoram cu frisca, piersi.