Tort cu frisca si piscoturi

de Alexandra Elena in Torturi, 24 Iun 2013 | 10876 vizualizari

 

Pentru ca era prea cald ca sa pornesc cuptorul si eram in criza de timp am facut ceva simplu, pe cat de simplu pe atat de bun!:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 400 ml frisca lichida
  • 300 ml apa
  • zahar
  • senta de rom
  • fructe de sezon(cirese, visine, caise, piersici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si piscoturi:

Punem apa la fiert, adaugam zahar( dupa gust) si lasam pe foc sa dea cateva clocote, la final adaugam esenta.

Pregatim frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Punem intr-o tava un rand de piscoturi, le insiropam bine, peste ele punem frisca si deasupra fructe, mai punem un strat de piscoturi, iar un strat de frisca si fructe, ultimul strat va fi de piscoturi. Se poate orna cu frisca si fructe.

Se tine la frigider, minim 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si rodie