Tort cu frisca

de loredanaaa in Torturi, 5 Feb 2013 | 5729 vizualizari

 

Anul trecut mi-am facut acest tort de ziua mea.Obisnuiesc sa mi-l fac singura pentru mine sau pentru altii daca am timp.

 

INGREDIENTE

  • blat de pandispan
  • crema de vanilie cumparata
  • sirop din zahar ars
  • frisca
  • capsuni si kiwi pentru ornat
  • Nutella
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca:

Pregatiti crema exact dupa instructiunile de pe ambalaj

Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o 

Adaugati crema,dar un sfert lasati pentru a doua foaie

Se iau cam 250 grame de frisca si se amesteca cu crema ramasa

 Adaugati a doua foaie.

Insiropati-o si pe aceasta ceva mai bine decat pe prima

Intindeti crema pe a doua foaie

Puneti si foaia de deasupra pe care o insiropati bine

La sfarsit ornati  cu  frisca si cu fructe la alegere

Eu am ornat cu capsuni si kiwi

Am scris cu Nutella, care am incalzit-o un pic la foc

Se lasa cateva ore in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

loredanaaa 1

05.02.2013, 17:09

ma bucur ca va place ,cel mai mult imi place sa-l decorez

mamaieelena 1

06.02.2013, 09:38

super

loredanaaa 1

06.02.2013, 19:05

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt, fructe de padure si ciocolata alba