Tort cu budinca si visine

de gaby_gabytza in Torturi, 25 Iun 2013 | 5949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 14 piscoturi
  • crema
  • 6 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 300 g branza vaci
  • 1 plic budinca vanilie
  • 250 g zahar
  • 1 lingura zahar pudra
  • visine
  • 2 plicuri gelatina
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu budinca si visine:

Pregatim crema punand 800 ml lapte la fiert. Zaharul si galbenusurile le mixam pana se topeste zaharul, dupa adaugam restul de lapte si budinca. Dupa ce a fiert laptele il luam putin de pe foc si il amestecam cu crema de budinca. Punem din nou laptele la fiert la foc mic pana incepe crema sa se ingroase. Lasam sa se raceasca si adaugam plicurile de gelatina preparate conform instructiunilor de plic. Scoatem samburii de la visine si le amestecam cu branza si zaharul pudra. Adaugam crema de budinca peste si amestecam bine.

Pregatim o tava cu inel detasabil (a mea curgea asa ca i-am pus o folie pe fund) si asezam piscoturile. Deasupra adaugam crema si dam la rece cca 2-3 ore.

Scoatem tortul de la frgider si il acoperim deasupra cu visine. Dizolvam plicul de tort gelee conform instructiunilor de plic si adaugam peste visine. Dam din nou minim o ora la frigider dupa care scoatem peretii tavii si putem servi  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu budinca si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine