Tort cu bilute de ciocolata

de Irina in Torturi, 26 Iun 2013 | 26775 vizualizari

 

Un desert usor de facut, pe gustul copiilor!
Evident imi place crema mascarpone in tot felul de combinatii. De data asta i-a venit randul ciocolatei...

 

INGREDIENTE

  • 300 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 linguri Amaretto
  • 300 g ciocolata
  • piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt moale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bilute de ciocolata:

Am pus piscoturile la robot pana s-au sfaramat si am adaugat untul moale. Am amestecat.

Am pregatit o forma cu fund detasabil, am pus piscoturile in ea si am tasat. Am dat la frigider pentru 10 minute.

Am amestecat crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Am adaugat Amaretto.

Cicolata am pus-o la robot si am transformat-o in bilute. O parte din ele le-am amestecat cu crema. 

Am pus crema obtinuta peste blatul de piscoturi si am lasat tortul in frigider, peste noapte. Am ornat tot cu bilute de ciocolata si a iesit un tort vesel, dulce si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

Giana 1

21.05.2014, 09:56

Ce bunatate

vpepuskas7 1

05.11.2014, 17:01

super reteta..felicitari!

DeliciidelaM 1

11.04.2016, 06:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru sagetatoare