Tort ciocolatos

de yammy in Torturi, 14 Mai 2009 | 8401 vizualizari

 

Blat umed de negresa, plin pana la refuz de cacao...crema fina cu gust puternic de ciocolata. Doar pt ciocolatosi:)

 

INGREDIENTE

Blat negreasa:
  • 1 ou
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte caldut
  • 2 cani faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 3 linguri gem
  • 3 linguri cacao
Crema:
  • 2 plicuri crema de ciocolata Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ciocolatos:

-se mixeaza oul cu zaharul
-se adauga uleiul, laptele, si gemul
-se amesteca
-apoi se adauga bicarbonatul, faiana si cacaoa
-se mixeaza bine
-compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau se pune hartie de copt:)
-se coace la 180 de grade cam 35 min
-am facut crema dupa instructiunile de pe plic
-se taie blatul in 2
-se pune un start generos de crema
-apoi celalalt blat
-am imbract tortul in crema si desupra am pus glazura de la Dr.Oetker pe care din greseala am dizolvat-o prea tare si nu s-a intarit asa de bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos