BLATUL : Frecam untul spuma cu zaharul.
Adaugam ouale pe rand si mixam cca 3 minute.
Punem faina(care a fost amestecata inainte cu praful de copt) ,alternand cu laptele. Mixam pana la omogenizare.
Impartim compozitia in 2 parti egale.
Topim ciocolatile separat si lasam la racit.
Intr-un bol punem ciocolata alba + vanilia, amestecam, turnam in tava si coacem la foc potrivit cca 25-30 minute.
In celalalt bol punem ciocolata amaruie + lingura de ness tare, amestecam, turnam in tava si coacem la fel (scobitoarea sa iasa curata).
Lasam la racit in tava 10 minute si rasturnam blatul pe un gratar.
Le vom taia pe fiecare in 2 si vom unge cu crema.
CREMA : Ciocolata o rupem bucati si o lasam intr-un castron.
Frisca o incalzim la bain-marie pana aproape de fierbere.
Turnam frisca fierbinte peste ciocolata, o lasam 5 minute si apoi amestecam bine pana se topeste ciocolata. O lasam la racit.
Cand s-a racit si s-a ingrosat, ungem blaturile alternand, unul alb - unul negru.
Deasupra decoram cu 50 gr.ciocolata alba topita si bomboane Raffaello.
Superbul cintec al lui Michael Jackson