Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 9483 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: tochitura, carne de porc, retete Porc
Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.
de Constelatialeu 9
de Anamaria Cook 1
de mihaelar63 9
iulianatanase 1
Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!
adriana_bobu 1
si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 08:51
ieri la 08:09
pe 31.03 la 19:37
pe 31.03 la 16:49
pe 30.03 la 18:32
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
oanapl
amayrya 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandra0204 1
marianaflorea 1
ana_ionela 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!