Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 9329 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: tochitura, carne de porc, retete Porc
Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.
de Constelatialeu 9
de simona72 7
de claudiaO 1
iulianatanase 1
Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!
adriana_bobu 1
si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
pe 20.11 la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!