Tochitura cu mamaliguta

de Ramonaky in Porc, 30 Mai 2010 | 13972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati
  • 500 gr carne de porc
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • 100 gr vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Pt inceput prajim carnatii taiati feliute si ii scoatem apoi pe o farfurie.

Intr-o cratita cu ulei punem la prajit carnea de porc taiata cubulete si amestecam sa nu se lipeasca.Cand s-a albit pe toate partile adaugam ceapa si ardeiul taiate cubulete mici si le lasam pana se inmoaie putin.Punem apoi si vinul.Adaugam in continuare pasta de tomate diluata intr-un pahar de apa,sarea,piperul si usturoiul taiat marunt.

Se lasa pe foc pana ce carnea este bine facuta si sosul scade putin.In caz de nevoie se mai poate adauga apa.Cand sosul este aproape gata, adaugam si carnatii si mai lasam pe foc 2-3 min.

Se serveste cu mamaliguta,ou prajit si branza sarata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

30.05.2010, 19:49

foarte bine arata la pachte trimiti?pun si 5 furcu

Ramonaky 1

30.05.2010, 20:33

Trimit si la pachet Nadina,cum sa nudar fara farfurie,k aia io trimit Danei

Bunica 1

30.05.2010, 23:01

Arata foarte bine ! Perzentarea este de 5 furculite, dar n-am apucat sa le dau eu prima.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci - Reteta pentru un preparat fraged si aromat