Tochitura

de mihaelaM in Porc, 1 Iul 2011 | 4890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1inima porc
  • 4-5 rinichi
  • 1 bucata de ficat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1lingura faina
  • 1cana suc de rosii
  • piper
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem maruntaiele la fiert timp de 15min.

Dupa cele 15 min aruncam acea apa si punem alta,lasam sa fiarba.

Cand maruntaiele sunt fierte le scoatem,le lasam putin sa se raceasca,apoi le taiem cubulete.

 Curatam ceapa,o taiem si o punem la calit impreuna cu morcovul,amestecam usor din cand in cand.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii,amestecam pana compozitia devine omogena apoi punem faina mestecand rapid si punand putin cate putin supa de la maruntaie(atentie puneti cate putin si amestecati repede sa nu se formeze cocoloase).

Punem piperul,sarea si mai lasam sa fiarba 10-15min.

Intre timp spalam si taiem mararul marunt.Cand mancarea este gata stingem focul si punem mararul. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]