Tochitura

de lilik in Porc, 18 Oct 2010 | 5988 vizualizari

 

asa o papam eu la mama acasa....

 

INGREDIENTE

  • 650-700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

punem carnea la prajit in putin ulei,cand se rumeneste punem sucul de rosii si usturoiul taiat in 4(daca va place puneti-l pisat),sare,piper si lasam la foc mic pana scade sucul. servim cald cu mamaligutza. pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

19.10.2010, 21:14

serveste-te ela

Rocsi 1

21.10.2010, 10:40

unde era reteta asta de nu am vazut-o????imi place mult

lilik 1

21.10.2010, 17:41

nu stiu rocsi k nu-mi aparea nici mie la numar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc chinezească cu piure la bain-marie