Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai

de adasev12 in Vita, 10 Feb 2011 | 5755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • 1 ceapa mica
  • o mana de ciupercute
  • 4 lg bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • putin cimbru
  • sare, piper
  • pastai gata fierte din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai:

Carnea se spala si se portioneaza , se prajeste in ulei incins cat sa prinda putina crusta. se pune apoi peste ea ceapa taiata marunt , se adauga rozmarinul( f putin, fiindca e f  aromat) si o foaie de dafin, se lasa cateva minute sa se inmoaie ceapa,a poi se adauga ciupercutele( de care aveti) , cimbru ; bulionul se dizolva intr-o cana de apa, se adauga sare, piper si se toarna peste carne. se lasa la fiert la foc mic pana se face bine carnita. se maia dauga cate puina zeama de carne sau apa...cred ca ar fi mers sa fi adaugat si un morcov...dar mi-am amintit abia la sfarsit...la sf se adauga patrunjel verde

eu am servit alaturi de pastai verzi gata fierti din conserva( sunt f buni aici...sotului meu ii plac mult...si sunt si ieftini) si cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]