Tocanita de vara

de vero_closca in Mancaruri de post, 14 Apr 2010 | 6815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi
  • 500g mazare verde proaspata
  • 3 dovlecei tineri
  • o mana de fasole verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Se spala si se curata legumele. Intr-o craticioara se pune uleiul si ceapa taiata fin sa se caleasca usor,se adauga cartofii taiati in cuburi mari,apoi pe rand, fasolea taiata in segmente de 2 cm,dovleceii in cuburi mari,mazarea si spre final rosiile decojite si taiate cubulete mici.

Se lasa sa scada putin si sa se inmoaie legumele...se sareaza dupa gust si se presara putin piper(optional)

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]