Tocanita de ciuperci Pleurotus

de burdulea56 in Mancaruri de post, 16 Apr 2010 | 27087 vizualizari

 

O mancare usor de gatit, rapida, se poate servi cu mamamliguta si muraturi, e buna si in post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 150 ml ulei,
  • 2 lingurite boia,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita vegeta,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci Pleurotus:

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt.

Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci Pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu cartofi