Tocanita de ciuperci cu pui

de claudiaO in Pui, 6 Oct 2016 | 5465 vizualizari

 

Numai buna de servit langa o mamaliguta!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 ciuperci
  • 3 pulpe de pui
  • 2 gogosari
  • 2 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • Sare/piper/maggi gaina/cimbru/ fulgi de chili
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • Patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Puplele de pui le curatam si le taiem in doua; ciupercile  le-am spalat bine apoi au fist taiate in patru. Gogosarul l-am curatat si taiat feliute; LA fel si ceapa. Punem puiul la  rumenit si cand intoarcem carnea punem si ceapa. Lasam sa se inmoaie ceapa apoi punem gogosari si apoi ciupercile. Lasam sa fiarba putin ; punem sare,piper, chili, cimbru si maggi si lasam sa fiarba bine pana se face puiul si scade zeama lasata de legume. Adaugam usturoi si pasta de to mate si mai fierbem 5 minute. Punem patrunjel si gata! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui dulce-acrisor