Tocanita de ciuperci cu ceapa

de mirela0911 in Mancaruri de post, 28 Ian 2011 | 16141 vizualizari

 

Pentru o zi de post este foarte buna si rapid de executat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500g ciuperci champignon
  • 2lgt pasta ardei
  • sare, piper
  • 4-5 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu ceapa:

Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in ulei. Ciupercile se curata si se taie cubulete. Peste ceapa se adauga pasta de ardei si apoi ciupercile. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, eventual se mai adauga putina apa pt a avea mai maul sos. Spre sfarsit se adauga sare si piper dupa gust.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post