Tocanita de ceapa cu pui

de Laly in Pui, 25 Iun 2010 | 45278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa
  • 300 gr carne de pui (eu am pus aripioare)
  • 3 linguri ulei
  • 4 rosii decojite
  • 200 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

1.Se curata ceapa si se spala.Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant.Se rumeneste carnea de pui pana devine usor aurie.

2.Ceapa curatata si spalata se taie cubulete sau se da pe razatoare.Se caleste in cele 3 linguri de ulei.Cand a devenit sticloasa si transparenta se adauga carnea rumenita.

3.Se pune sucul de rosii si rosiile decojite si tocate sau mixate prin blender.Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.In timp ce fierbe se adauga cateva boabe de piper si frunze de dafin.Se sareaza dupa gust.

4.Cand s-a fiert ceapa,se adauga verdeata.Merge foarte bine cu castraveti sau gogosari acrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui