Tocanita de ceapa cu ficatei

de Angelina_Elena in Ficat, 9 Dec 2012 | 18503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe marisoare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cescuta bulion
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 frunza de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu ficatei:

Ficateii de pui ii curatam si ii spalam foarte bine.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins.

Cand acesta s-a incins, adaugam ceapa si o lasam la calit aproximativ 2 minute.

Adaugam apoi o cana de apa, bulionul, pasta de ardei si frunza de dafin.

Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba circa 10 minute.

Adaugam apoi ficateii si usturoiul pisat si mai lasam la fiert inca 10-15 minute.

Condimentam cu sare si piper, mai dam in cateva clocote, apoi oprim focul.

Servim tocanita cu mamaliguta calda!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]