Tocanita de ceafa si carnati de porc

de delia64 in Porc, 13 Mai 2014 | 4919 vizualizari

 

O mancare pe gustul Danutei , nora mea draga .

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati
  • 500 gr. ceafa
  • 4 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri ketchup de casa
  • 700 gr. cartofi
  • 1legatura patrunjel
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceafa si carnati de porc:

Ceafa si carnatul se taie felii si se pun la prajit .

Se curata capa si usturoiul , se taie marunt si se adauga peste carne si carnat  , amestecandu-se  din cand in cand .

Se adauga boiaua  ,ketchupul si cartofii si se amesteca , cand ceapa devine sticloasa  punem apa  cat sa acopere carnea  si lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute .

Taiem patrunjelul si il adaugam peste tocanila si condimentam cu sare si piper dupa gust .

Servim cu muraturi sau salata preferata .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Ceafa prajita si carnatul de porc lasa untura si nu mai necesita sa folosim ulei .

2

Cu cat folosim mai multa ceapa tocanita este mai dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceafa si carnati de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu conopida si sos de marar