Tocanita cu pipote de curcan

de -Licurici- in Curcan, 17 Iun 2015 | 9314 vizualizari

 

Am avut pofta de un sos de rosii cu ceapa multa si m-am gandit ca ar merge foarte bine cu pipotele care le aveam in congelator.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote de curcan
  • 2 cepe
  • 8 rosii coapte
  • 6 catei de usturoi
  • condimente (sare, piper, mic de ierburi aromatice, curry, fulgi de chilli)
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pipote de curcan:

  • Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine).
  • Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat.
  • Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt.
  • Am pus o cratita pe foc cu putin ulei, am adaugat pipotele, le-am lasat sa se prajeasca cam 5 min, dupa care am pus un pahar cu apa si le-am lasat sa fiarba 40 min, pana a scazut apa.
  • Dupa 40 min, am adaugat ceapa si usturoiul, le-am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat rosiile si condimentele.
  • Le-am mai lasat inca 40 de min pe foc.
  • la sfarsit, am adaugat marar si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan rumena