Tocana de ied

de simona72 in Oaie, 7 Oct 2014 | 6491 vizualizari

COMENTARII (18)

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 12:45

saracu de el ,nu l-ai lasat sa creasca bunaaaaaaaa

portiadelumina 1

07.10.2014, 12:46

Merge de nota 10. Duminică am mâncat pastramă de ied, dar şi tocana e minunată.

simona72 1

07.10.2014, 12:48

Padre, baietii ai fost super incantati, mai ales ca nu le mai gatisem demult...multumesc!

simona72 1

07.10.2014, 12:50

Roxana

Adele 1

07.10.2014, 12:53

Mitinita 1

07.10.2014, 12:55

Eu nici nu stiu daca am mancat ied vreodata

simona72 1

07.10.2014, 12:57

Adele

simona72 1

07.10.2014, 12:59

Miti, multi zic ca e mai bun ca si mielul...mie imi plac ambele...iedul nu are mirosul asa de patrunzator...

kukibella 1

07.10.2014, 13:09

simona72 1

07.10.2014, 13:09

Kuki

Pushaa 1

07.10.2014, 13:19

Constelatialeu 1

07.10.2014, 15:03

Unde te duci tu iedule...in tocana mai...

- Andreea - 1

07.10.2014, 15:19

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:19

eu nu cred ca pap asa ceva dar da sa gust totusi

Gherca Daniela 1

07.10.2014, 16:41

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:26

buna buna

Merisor 1

07.10.2014, 20:55

N-am mancat ied pana acum, dar arata tare bine!

babi5 1

13.10.2014, 18:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman