Tocana de hribi

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2011 | 16585 vizualizari

 

Ador ciupercile mai ales daca sunt de padure.Dintre toate soiurile de ciuperci cel mai mult imi plac hribii.Sunt din punctul meu de vedere cele mai delicioase ciuperci din lume.
Astazi am pregatit in sfarsit tocana mea preferata.

 

INGREDIENTE

  • hribi(ciuperci de padure)
  • o ceapa uscata
  • sare,piper,boia
  • lapte
  • o lingura de faina
  • 4 linguri smantana
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de hribi:

Am calit ceapa in ulei.

Am pus o lingura cu boia si am adaugat hribii curatati,spalati si taiati.

Am condimentat cu sare si piper si am lasat sa fiarba in sucul lasat de ciuperci.

Dupa 30 minute in care am tot amestecat din cand in cand am turnat faina amestecata cu lapte si am mai lasat sa dea cateva clocote.

Am pus smantana si patrunjel verde.

Am servit cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:23

vai....!!ce-mi place..

horia 1

12.07.2011, 01:36

o mancare sanatoasa si foarte gustoasa cum bine zici.totusi imaginile spun totul despre acest minunat preparat.felicitari !

babyyy 1

05.08.2011, 16:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante