Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 12 Mai 2013 | 5594 vizualizari

 

Un preparat olandez foarte îndrăgit de nativi.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi, tăiați cuburi
  • 1 tulpină praz, tăiată rondele
  • 2 ouă, fierte tari
  • 100 grame brânză cu ierburi, tăiată cuburi
  • 70 grame șuncă presată
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 legătură chives, tocat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată:

Cartofii se fierb în apă cu sare, 20 de minute. În ultimele 5 minute, se adaugă și prazul. 

Se scurg și se pasează ca pentru piure. Se adaugă brânza, șunca presată, chives și pătrunjelul. Se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă pentru omogenizare. 

Se servește cu bucăți de ouă fierte, imediat. 

TIPS-URI

1

Calorii porție: 400

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:02

Vaiiiii ce bunaciunee :-x

diana_k 1

12.05.2013, 16:26

o bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]