Tocana cu pui

de ella49 in Pui, 9 Apr 2013 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 5 cepe
  • o cutie de rosii in bulion-400 g
  • o lingura bulion
  • usturoi
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pui:

Se rumenesc ciocanelele in ulei si se scot.In uleiul ramas se caleste ceapa taiata, pana devine aurie.Apoi se adauga ciocanelele,rosiile in bulion,o lingura de bulion,sare si piper dupa gust.La sfarsit se pune si usturoiul.

Se lasa la foc mediu aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Rocsi 1

09.04.2013, 22:01

Imi dai si mie o portie?

ella49 1

10.04.2013, 09:05

Desigur Rocsi

Sim0na 1

10.04.2013, 14:28

ce mult imi place..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume,orez si pui