Toba

de ralu_ca in Mezel de casa, 21 Dec 2013 | 8521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capatana porc
  • splina
  • inima
  • limba
  • sorici
  • gusa porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Intr-un vas cu apa am pus capatana si am spalat fb pana a iesit sangele. Apoi se pun toate la fiert cu cateva foi de dafin (10-12). Dupa ce s-au fiert pe jumatate se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un lighean sa se raceasca. Se amesteca foarte bine cu sare, piper si cimbru, toate dupa gustul fiecaruia, apoi se dau prin masina de tocat. Cu amestecul umplem "burta" si "basica", mai adaugam putina zeama si la final coasem sau legam cu ata. In apa in care a fiert carnea punem cele doua umpluturi si le mai lasam la fiert approx jumatate de ora la foc moderat. Intre timp intepam de cateva ori umpluturile pt a iesi grasimea. Apoi le scoatem pe un fund, deasupra alt fund si pe deasupra punem o greutate, astfel incat sa stea fb presate. Intepam din nou de jur imprejur sa iasa zeama. Lasam la rece pana a 2a zi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muşchi file făcut în casă