Tiramisu reţetă reinterpretata

de mimmi in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 5802 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • 1 portie Inghetata de caise la temperatura camerei
  • cirese sau visine (fara samburi)
  • 1 pachet piscoturi
  • 1 plic cafea (nescafe ice coffe)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Reteta de la inghetata o aveti aici:http://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-caise-23426.html

Facem o cafea,tapetam o tava cu folie alimentara. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in tava. Punem ciresele sau visinele,peste nivelam un strat de inghetata (cam de 5 cm inaltime) Mai punem un strat de piscoturi inmuiate in cafea si un ultim strat de inghetata de cca 1-2 cm inaltime. Dam inghetata la congelator pana se ingheata. Se scoate cu cel putin 30 de minute inainte de servire. Se orneaza dupa bunul plac!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă speciala