Tiramisu reţetă adaptata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 28 Feb 2010 | 9789 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata
Nu am mancat niciodata tiramisu si am vrut sa incerc sa vad cum si am ales sa fac la pahar pt ca imi place foarte mult aspectul!Nu va mai zic ce a iesit va las pe voi sa vedeti si sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 4 cutii de crema tiramisu de la dr oetker
  • 600 ml lapte
  • 12 piscoturi
  • 300 ml cafea amestecata cu rom si zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

Am amestecat praful de crema cu laptele si am mixat pana a devenit o crema groasa.In fiecare pahar am rupt cate un piscot,am pus cate 2 linguri de cafea peste ele,2 linguri de crema,apoi un alt strat de piscot insiropat,2 linguri de crema si am ornat cu cacao.Se lasa 1-2 h la frigider sa se intrepatrunda aromele!A iesit o nebunie

TIPS-URI

1

daca preparati cu mascarpone e mult mai bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Pasiune pentru bucatarie 1

01.03.2010, 00:38

@rivka mai e unul pt tine
@mihaela si eu tin dieta,dar la mancare nu la dulciurinu st ce dieta e dar........nu pot sa nu mananc si daca nu fac ceva de mancare nu ma simt bine

elena1988 1

12.03.2011, 14:58

adry88 1

07.07.2011, 12:00

ce bn arata si ce bun este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mascarpone si visine