Timballo bianco

de Geanina87 in Paste, 11 Sep 2012 | 72521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • prosciutto cotto
  • mozzarella (cubulete)
  • cascaval (optional)
  • sos bechamel
  • Sosul bechamel:
  • 60 g unt
  • 600 ml lapte
  • 50 g faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Timballo bianco:

Incepem cu sosul bechamel: Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca in continuu cu un tel. Separat, punem laptele la fiert, dupa care il adaugam putin cate putin in compozitia de unt si faina. La final punem sare si piper dupa gust.

Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg de zeama si se amesteca cu sosul bechamel, prosciutto, mozzarella si cascavalul, toate taiate cubulete. Compozitia astfel obtinuta se da la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 30-35 minute, pana cand se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Timballo bianco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]