Terină de ficat şi ciuperci(drob)

de Ade200 in Ficat, 4 Mai 2013 | 8505 vizualizari

 

Pentru cei care nu suportă mielul sau vor ceva relativ mai uşor în loc.

 

INGREDIENTE

  • 1 caserolă de ficat de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 4 cepe mari
  • 2 legături de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 6 ouă
  • 2 linguri de brânză de vaci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terină de ficat şi ciuperci(drob):

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate, ciobăneşti, dar puteţi folosi de oricare. Se taie şi ele feliuţe şi se amestecă în ceapă.

Separat, se bat ouăle, apoi se pun mirodeniile, brânza, pătrunjelul tăiat, mărarul tăiat si se amestecă cu toate, dar să nu fie prea calde să se adune ouăle.

Se coc în 2 tăvi unse cu unt până se vede deasupra o crustă.

TIPS-URI

1

Dacă doriţi, puteţi pune şi ceapă verde tocată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terină de ficat şi ciuperci(drob)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]