Terci de ovaz cu cacao si banane

de deyutzky in Mancare copii, 14 Mar 2020 | 10308 vizualizari

 

O idee de mic dejun rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • un praf de sare
  • 1 lingura de cacao
  • 250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)
  • 1 banana coapta bine si pasata cu furculita

Optional:

  • 1 lingurita de miere
  • felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu cacao si banane:

Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura. 

Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia.

Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute. 

Dupa ce terciul este gata, il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.

Adaugam apoi o banana pasata si amestecam compozitia.

Turnam intr-un bol, decoram cu felii de banane si o lingurita de miere, apoi servim.

Va doresc Pofta Buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si cartofi dulci