Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie

de asubana in Salate, 16 Mar 2011 | 5236 vizualizari

 

Salata aperitiva de sezon usoara si rapida

 

INGREDIENTE

  • 200g branza/telemea sfaramata de vaca 
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline (dupa gust)
  • un castravete
  • 2 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie:

- se toaca ceapa rosie marunt se amesteca cu branza de obicei este sarata si se subtieaza cu  uleiu de masline incat sa devina tartinabila.Se aseaza pe farfuria intinsa unde au fost asezate roasiile si castravetii dupa cum doriti sa ii dati o forma. Se presoara cu piper, oregano, cimbru marar,uscat,etc.

Se unge pe felii de paine si se adauga rosii, castraveti tip tartinuta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca sfaramata cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Catina cu miere de albine