Tartine cu ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 3109 vizualizari

 

Desi se fac imediat, se vor manca si mai repede.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 8 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci:

Trecem  ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc pana seaca toata zeama, amestecand ocazional.
Scoatem ciupercile pe un tocator si le tocam mai marunt. Le punem intr-un castron si le amestecam cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, ou  si cascavalul ras din care pastram putin .
Asezam intr-o tava feliile de paine pe hartie de copt, punem deasupra aestecul de ciuperci si presaram restul de cascaval.
Dam tava la cuptor cateva minute pana compozitia se leaga si cascavalul se rumeneste usor.
Servim tartinele atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

katty 1

16.01.2016, 14:04

Si eu le prefer,dar ce sa fac cu baietii ca mai vor si carne.

Rocsi 1

16.01.2016, 19:34

Mmm, ce bune sunt!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Lyonezi