dieta Dukan faza de croaziera, zilele PL
Aluat:
Topping:
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Curatam si spalam legumele si ciupercile.
Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati.
Tot bucati se taie si morcovul si ceapa verde.
Punem intr-o tigaie antiaderenta ciupercile macinate si cele taiate bucati, adaugam morcovul si ceapa, presaram dupa gust sare si piper apoi adaugam 1/2 ceasca apa rece , acoperim tigaia si lasam sa se inabuseasca la foc potrivit.
Pieptul de pui se taie bucatele, se adauga peste ciupercile inabusite si continuam gatirea acestui amestec pana patrunde furculita usor in bucatelele de carne.
Pentru aluat punem drojdia intr-un castron, o amestecam cu putina sare sa devina lichida, adaugam iaurtul, amidonul de porumb,taratele de ovaz si cele de grau, laptele caldut si lingura de ulei de masline.
Asezam formele de minitarte in tava cuptorului, luam cate o bucata de aluat si presam cu degetele sa se niveleze si sa umple intregul spatiu al formelor. (aluatul trebuie sa imbrace si peretii formelor)
Dam formele la cuptor pentru 10-15 minute la 175 grade.
Scoatem tava din cuptor, ungem aluatul cu rosii pasate, adaugam umplutura, presaram peste aceasta branza de vaci degresata, patrunjel verde proaspat tocat, apoi mai punem din loc in loc rosii pasate si dam tava din nou la cuptor pentru alte 30 minute la 155 grade.
Sunt foarte gustoase si consistente, le recomand cu drag...
Pofta buna!