Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2012 | 7324 vizualizari

 

Reteta care m-a inspirat a fost una a lui Ruxy-Rux...http://bucatariecudragoste.blogspot.com/2011/08/tarta-mediteraneeana-cu-branza.html.........si va rog sa ma credeti pe cuvant de bucatarasa ............... hihihi............ ca este bunaciune curata si merita incercata.Ete ca am facut si rima.
Numai ca Ruxy ca o super - gospodina a facut aluatul in casa eu in schimb am cumparat.......stiiiiiiiiiu o sa vina carcotasele si o sa spuna ca ce gospodina sunt eu de nu fac aluat...............ei ,bine sa stie lumea ca pe langa dulce nu fac nici aluat,in cel mai rau caz....hahaha....face masina....)))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 3 oua
  • 500 g iaurt
  • 300g branza (eu am folosit de vaca dar se poate folosi orice alta branza)
  • 3 linguri crema de branza
  • 2-3 linguri cu faina
  • cascaval
  • o mana de masline fara samburi
  • marar verde
  • sare 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy:

Decongelam aluatul. Tapetam o tava rotunda cu unt si intindem aluatul astfel incat sa imbracam si peretii acesteia. Intepam cu ajutorul unei furculite aluatul din loc in loc. In timp ce incalzim cuptorul ne ocupam de umplutura. Mixam bine ouale cu putina sare apoi adaugam iaurtul, crema de branza, faina in ploaie si la final branza maruntita si mararul taiat. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Turnam umplutura in tava rotunda, deasupra radem cascavalul si apoi decoram cu masline. Dam tarta la cuptor la 180 grade si o tinem circa 40 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoresca apoi se taie si ........pofta buna! Se poate servi atat calda cat si rece, dupa preferinta. Va astept cu mare drag la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza si mix de seminte