Tarta de Santiago

de ianculubita in Dulciuri, 2 Dec 2013 | 4214 vizualizari

 

Reteta originala este cu migdale;eu nu le-am avut si am pus nuca si a iesit ceva incredibil de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foitaj
  • 3oua
  • 175g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 200g migdale macinate
  • 1/2lingurita scortisoara
  • gem de caise
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de Santiago:

Tapetam forma de tarta cu aluat si o lasam la frigider 30min.

ouale batute bine cu zahar,adaugam coaja de lamaie,scortisoara,migdalele macinate,si amestecam cu lingura;

rasturnam compozitia in forma si lasam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste;

scoatem tarta iar dupa ce s-a racit,o scoatem din forma,o ungem cu gem apoi un strat generos de zahar pudra.

Servim tarta feliata alaturi de frisca(optional)

TIPS-URI

1

gemul daca este prea gros,amestecam cu putina apa,lasam pe foc cateva minute apoi strecuram

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de Santiago" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]