Tarta cu spanac si branza proapata

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 5687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • o ceapa mica
  • ardei gras
  • 300g spanac
  • 250g branza proaspata de vaci
  • un ou
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si branza proapata:

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei.

Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie.

Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata (bine scursa de zer) si la sfarsit oul si marar proaspat tocat.

Am asezat foaia de aluat in tava si am adaugat compozitia in tava.

Am dat la cuptor la foc potrivit pentru 25 de minute .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si branza proapata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si spanac