Tarta cu rosii si brânza

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 6961 vizualizari

 

Cel mai bun gust (pentru cei carora le place ) il da branza cu mucegai albastru.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • branza telemea (eu am pus si branza Roquefort pentru ca ii da un gust formidabil)
  • 2-3 rosii
  • o lingura de mustar 
  • doua linguri smantana lichida
  • doua felii de jambon sau sunca presata (optional)
  • cascaval
  • Sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si brânza:

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc.

Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute.

Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei.

Se adauga sare,piper,cimbru si cascaval razuit si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Este foarte buna calda dar nici rece,nu e rea !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si brânza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu verdeturi de primavara si branza