Am scos aluatul din congelator si l-am lasat sa se dezghete peste noapte in frigider.
A doua zi am spalat ciresele si le-am scos samburii.
Le-am pus intr-o craticioara, am adaugat zaharul, amidonul, apa si le-am lasat sa fiarba la foc mic pana sau ingrosat putin.
Lasam sosul de cirese sa se raceasca.
Cat timp se raceaste, pe masa infainata intindem aluatul si decupam o forma rotunda putin mai mare decat vasul in care vom coace tarta.
Am asezat apoi aluatul intr-un vas rotund tapetat cu hartie de copt.
Cand sosul de cirese s-a racit il punem in tava peste aluat.
Din aluatul ramas, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri am decupat inimioare si le-am asezat deasupra.
Am uns tarta cu putin lapte, apoi am dat-o la cuptorul preincalzit pana s-a rumenit frumos deasupra.
Dupa ce s-a racit se poate pudra cu zahar.
Pofta buna!