De cand am vazut reteta mi.a placut tare mult ... Un pranz perfect sau o cina usoara si se serveste langa o friptura sau o salata.Merita incercata !!!
La inceput scoatem foietajul din frigider pentru a se dezgheta si a ajunge la temperatura camerei.
Cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem fasii subtiri.
Punem o tigaie cu ulei la foc potrivit .Cand uleiul s.a incins punem cartofii,cele trei foi de salvie,presaram sare si piper si lasam pana ce cartofii devin aurii.Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Mozzarella o spalam si o taiem felii. (Folositi orice tip de mozzarella doriti... eu asta am avut in casa :) )
Luam foaia de foietaj si o asezam intr-o tava rotunda tapeteta cu hartie de copt ( sau unsa cu unt si tapetata cu faina ).
Asezam startul de cartofi ,impreuna cu salvia, apoi asezam pe intreaga suprafata feliile de mozzarella .
Asezam apoi colturile foietajului peste mozzarella si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15-20 minute.
Se serveste calda.
Pofta buna !