Tarta cu branza si mere

de mimmi in Dulciuri, 28 Mai 2011 | 6299 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat :

  • 3 oua
  • 6 -7 linguri rase cu faina
  • 2 linguri apa
  • 2 lingurite colorant rosu alimentar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 500 g branza de vaci
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra''
  • 5 mere
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si mere:

Separam ouale,albusurile le batem spuma tare,peste galbenusuri adaugam zaharul si le mestecam bine pana isi dubleaza volumul. '

Peste galbenusuri adaugam faina amestecata cu praful de copt,albusurile si le amestecam cu dosul unei linguri.

Adaugam cele 2 linguri de colorant si mai amestecam pana se incorporeaza complet.

Turnam compozitia intr-o tava de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 25 de minute.

Intre timp,batem tare frisca,o amestecam cu branza de vaci scursa si indulcim cu cele 2 linguri de zahar.

O dam la frigider pana se raceste blatul.

Taiem merele felii (nu trebuie neaparat sa le curatati de coaja).

Intindem branza peste blat,aranjam frumos merele si dam la frigider pentru o ora.

Se poate servi asa simplu sau cu orice fel de topping !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursec umplut cu mar