Tarta cu branza si cafea

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 8 Mar 2010 | 3892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lamaie
  • 100 g ciocolata
  • 4 oua
  • 175 g unt
  • 200 g zahar
  • 750 branza de vaci
  • 1 lingura de gris
  • 1,1/2 plic praf de budinca de vanilie
  • 4 linguri cacao
  • 2 linguri cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si cafea:

Se spala lamaia cu apa fierbinte,se sterge,se rade coaja si se stoarce sucul.Se incinge cuptorul.Se separa ouale.Se bate untul cu zaharul;se adauga galbenusurile,sucul si coaja de lamaie.Se inglobeaza branza,grisul,praful de budinca.Se adauga albusurile batute spuma si se omogenizeaza.Se separa 1/3 din cantitatea de compozitie si se inglobeaza ciocolata topita,cacaoa si cafeaua.Se pun deoparte 4 linguri din compozitia cu ciocolata si restul se toarna intr-o tava cu diametrul de 26 cm,unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.Peste compozitia de ciocolata se pune compozitia alba de branza si apoi cu cele 4 linguri de compozitie neagra se marmoreaza.Se baga prajitura in cuptorul preincalzit si se tine 10-15 min si apoi se mai reduce focul si se mai lasa aprox 40 min la foc mediu(nu va speriati daca e putin moale compozitia pt ca atunci cand se raceste se intareste)!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu frisca, un deliciu aromat si gustos