Tarta cu branza dulce si zmeura

de mika1986 in Prajituri, 11 Sep 2011 | 4300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza dulce
  • 150 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 7 linguri iaurt gras
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1/4 pachet praf de copt
  • 1 lingura lichior
  • 1 pahar zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza dulce si zmeura:

Se bat ouale cu zaharul cu mixerul. Se adauga branzica, zaharul vanilat, iaurtul si faina. Apoi se adauga praful de copt si lichiorul.

 Tava se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune deasupra zmeura.

 Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza dulce si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (20)

katty 1

05.01.2015, 08:17

La multi ani!

mihaelar63 1

05.01.2015, 14:40

La multi ani !!!

katty 1

05.01.2016, 15:38

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pască tradiţională